(( المنتديات التعليمية فى مصر2011 ))
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

(( المنتديات التعليمية فى مصر2011 ))

(( زمن التغيير ))
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



المساهمات : 151
تاريخ التسجيل : 29/04/2011

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  Empty
مُساهمةموضوع: تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر    تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  Emptyالسبت أغسطس 13, 2011 2:39 am

كل سنة وانتوا طيبيين يا أحلى فتوكات
ربنا يبلغكوا رمضان ويعينكوا على الصيام والقيام
ويتقبل منكم ان شاء الله


وندخل على التورتاية يا حلوين

ودى صورة لفتح النفس ولزوم التشويق والاثارة تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  Mood1
تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115017782353

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  11267403969

المقادير!!!

ودى مقادير معتمدة عندى ونتيجتها هايلة

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  12986682464481

6 بيضات
كوب سكر ناعم مش مطحون
كوب ماء دافىء
2 كوب دقيق
معلقة كبيرة محسن كيك جيل
معلقة صغيرة بيكنج بودر
فانيليا
معلقة خل وبشر ليمون عشان زفارة البيض



وطبعا لو هاتعملى تورتة شوكولاتة بتشيلى معلقتين دقيق وتحطى مكانهم كاكاو بودر
والمقادير دى لصينية مقاس 26
لو صينية مقاس 30 اعملى مقدار ونص

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  21267403969


الطريقة!!!
ودى طريقتى المعتمدة وبنات كتير جربوها فى المنتدى وعجبتهم قوى

تضيفى البيض على السكر على الماية على الفانيليا والخل وبشر الليمون
ومحسن الكيك وتضربى بمضرب كهربى لغاية الخليط مايتقل ويبقى زى الكريمة
ويعمل شكل المنقار لما ترفعى المضرب
وتكونى ناخلة الدقيق مع البيكنج بودر وتضيفى شوية بشوية وانتى بتضربى بالمضرب
بس تخلية على السرعة الهادية
لغاية ماتخلصى الدقيق كلة وطبعا تكونى مسخنة الفرن من بداية شغلك فى التورتة
وتصبى الخليط فى صينية مدهونة سمن ومرشوشة شوية دقيق
او تبطنى الصينية بورق ألومنيوم او زبدة وتدهنيها زيت وتصبى الخليط
على حسب المتاح ليكى
وتدخليها الفرن بتاخد حوالى 45 دقيقة ومتفتحيش عليها الفرن قبل تلت ساعة

لو فرنك صغير دخليها على درجة 180 درجة
لو كبير دخليها على 200 درجة

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115003717641
ضفنا المكونات السايلة كلها مع بعض

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115004323313
نضرب حوالى تلت ساعة لما الخليط يتقل

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115004601372
وهنا لما بترفعى المضرب بينزل زى الشريط وبيكون تقيل

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115005622647
غلفت الصينية بورق الومنيوم وصبيت الخليط

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115005975948
لما خرجت من الفرن قلبتها على منخل سلك عشان متلزقش

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115006968213
ماشاء الله هشة وعالية

تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر  13115007573383
شيلت الجناب والوش عشان تبقى طرية زى الجاهزة بالظبط


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://aaaaa.forumegypt.net
 
تورتة بالألوان وأحلى من الجاهزة كمان بالصوررررررر الكتيرررررر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تورتة البابا بالشراب بأحدث الصور من مطبخ tayssier

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
(( المنتديات التعليمية فى مصر2011 )) :: ( منتديات مطبخ حواء ) :: منتدى الحلويات-
انتقل الى: